FAQs

FAQs

Q1.What teh MOQ?

A: Kanggo vials & caps moq nyaeta 1pack (100pcs), pikeun leungeun crimper moq nyaeta 1pcs, pikeun jarum suntik filter moq nyaeta 1pack (100pcs)

Q2.Can anjeun nyadiakeun layanan OEM?

A: Sumuhun, urang geus geus ngalakukeun jasa OEM pikeun Brand kawentar leuwih ti dua dunya di wewengkon kromatografi.

Q3.What nyaéta muatan standar ngeunaan Sampel?

A: 1) Pikeun kerjasama kahiji urang, sampel bebas bakal nyadiakeun meuli nanggung biaya pengiriman barang.
2) Pikeun customer heubeul urang, urang kirimkeun sampel bebas, sanajan sampel desain anyar, lamun gaduh saham.
3) tanggal pangiriman Sampel nyaéta dina 24 nepi ka 48 jam, upami gaduh saham; Desain customer is ngeunaan 3-7 poé.

Q4.How mun mer bentang ka urutan atawa nyieun mayar?

A: Proforma invoice bakal dikirim munggaran sanggeus konfirmasi atanapi urutan bareng jeung infomations bank urang.
Mayar ku T / T, Westren Uni atanapi Alipay.

Q5. Kumaha mastikeun kualitas produk saméméh nempatkeun pesenan?

A: Saatos produksi, sadaya artikel anu dikirimkeun ka puseur QC, ngan produk mumpuni tiasa ngaleupaskeun ka
prosedur salajengna. Samentara éta, Anjeun wilujeng sumping ka menta sampel bebas.


WhatsApp Online Chat !