Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Zhejiang Aijiren, Nyarita.

diadegkeun taun 2007

Zhejiang Aijiren Téhnologi, Nyarita téh supplier global hirup-sains, kimia, consumables laboratorium, jsb produk utama kami téh kinerja tinggi kromatografi cair & kromatografi gas consumables kayaning kromatografi Autosampler Vials kalawan closures, inserts, crimper jeung jarum suntik saringan, jsb; consumables analisis cai kayaning tube test COD.

Zhejiang Aijiren Téhnologi, Nyarita. geus supplying ka leuwih ti 70 nagara, nyertakeun leuwih ti 2000 konsumén sakuliah dunya. 120 pagawé, 100.000 kamar beberesih kelas, ISO, GMP & Biro Veritas certificated, ieu téh kumaha urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun konsumén hargana global.

Budaya perusahaan tina "Quality kahiji, sarta méré sampurna." ngamajukeun The Aijiren pindah persistently, sarta eta oge ngarojong The Aijiren cooperate na innovation.It nyaeta commitments bisnis urang mana janji nyadiakeun produk kualitasna alus sarta layanan alus ka konsumén urang. "Terus ngembang produk anyar pikeun nyugemakeun kaperluan pamaké" ngarupakeun cita pamungkas urang. parusahaan urang daék neuleuman pasar vast Cina jeung nagara deungeun, sarta neangan ngembangkeun umum dina widang anyar gawé. 70 persen tina produk nu dijual ka Eropa jeung pasar gasket Amérika Sarikat. Ngaliwatan leuwih ti sapuluh taun ngembangkeun sarta usaha, exchanging na collaborating kalawan loba departemén téhnologi ilmiah betah tur mancanagara, urang hasil dimekarkeun rupa-rupa vials autosampler husus dipaké di laboratorium jeung analisis industri. Bisa nyadiakeun laboratorium produk consumables tukang ngaput-dijieun kalawan kualitas luhur ka klien sakuliah dunya, nu bisa mantuan Anjeun nalukkeun tantangan sateuacanna nalika nyieun percobaan di laboratorium.

about_pic3

"Solidaritas, inovasi"

teh kapercayaan jeung misi Aijiren, sarta éta pondasi ngembangkeun urang. 

Wilujeng sumping di buka na cooperate!

about_pic6
about_pic4
about_pic5

WhatsApp Online Chat !