1.5mL 8-425 screw beuheung Vial ND8 - Cina Zhejiang Aijiren Téhnologi

produk

1.5mL 8-425 screw beuheung Vial ND8

Pondok Description:

1.5ml / 2ml screw beuheung ND8, lawang leutik, 8-425 thread autosampler vial kalayan loyog PP screw anjing laut ND8, PTFE / karét septa & Micro-Selapkeun


  • Port: Shang hai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk:

    1.8-425 Standard autosampler vials(11.6*32mm) for GC and HPLC.
    Suit for Shimadzu automatic sampler .
    2.Available with black or white screw caps with 8-425 thread.
    3.Available sakumaha katutup anjing laut screw luhur atawa kalayan puseur liang.
    4.Vials anu dijieun tina Hapus atanapi Amber kaca borosilicate

     

    Fitur:

    1) 8mm screw vials can be used on all common autosampler
    2) Standar design beuheung sempit keur GC na HPLC
    3) 8mm wider opening for easy puncture
    4) 8mm PTFE/silicone septa, has excellent chemical inertness, acid and alkali resistance
    5) 8mm screw black open top pp caps

     

    1.8-425 Thread Bubuka Leutik Vials ND8

      48a64f86
     V823  V835  V845
    Bagian No. V817 (Ekonomi)
    V813
    V827 (Ekonomi)
    V823
    V835 V845
    gambaran 1.5mL
    Hapus screw beuheung Vial,
    8-425 Thread,
    11,6 * 32mm
    1.5mL
    Hapus screw beuheung Vial
    w / Tulis-on Spot,
    8-425 Thread,
    11,6 * 32mm
    1.5mL
    Amber screw beuheung Vial,
    8-425 Thread,
    11,6 * 32mm
    1.5mL
    Amber screw beuheung Vial
    w / Tulis-on Spot,
    8-425 Thread,
    11,6 * 32mm

    2.8-425 Micro-Inserts

       I250  iv250  IP150  IV150  IP150
    Bagian No. I250 IV150 IP150 IV150-I (Ekonomi) IP150-I (Ekonomi)
    gambaran 250uL
    Micro-Selapkeun,
    31 * 5mm, Atra,
    Datar Bottom;
    cocog pikeun 8-425 Vials
    150uL
    kerucut Micro-Selapkeun,
    31 * 5mm;
    cocog pikeun 8-425 Vials
    150uL
    Micro-Selapkeun kalawan Mandrel Interior
    & Polimér suku, 29 * 5mm;
    cocog pikeun 8-425 Vials
    150uL
    kerucut Micro-Selapkeun,
    31 * 5mm;
    cocog pikeun 8-425 Vials
    150uL
    Micro-Selapkeun kalawan Mandrel Interior
    & Polimér suku, 29 * 5mm;
    cocog pikeun 8-425 Vials

    3.8-425 Thread Bubuka Leutik caps Jeung Septa

       SC8181  SC82281  SC8381  SC8481  SC8182  C83
    Bagian No. SC8181 SC82281 SC8381 SC8481 SC8182 C83
    gambaran Bodas PTFE / Beureum Silicone Septa,
    8mm Hideung screw
    polipropilén Cap,
    5.5mm Center Hole
    Pra-sesela Beureum PTFE /
    Bodas Silicone Septa,
    8mm Hideung screw
    polipropilén Cap,
    5.5mm Center Hole
    Beureum PTFE / Bodas
    Silicone / Beureum PTFE Septa,
    8mm Hideung screw
    polipropilén Cap,
    5.5mm Center Hole
    Bulao PTFE / Bodas
    Silicone Septa,
    8mm Hideung screw
    polipropilén Cap,
    5.5mm Center Hole
    Bodas PTFE / Beureum
    Silicone Septa,
    8mm Hideung screw
    polipropilén Cap,
    Colsed-luhur
    Bodas screw
    polipropilén Cap,
    5.5mm Center Hole Φ8mm

    Produk Témbongkeun:

    zxdv

     

    Prosés pangiriman

    xdvsacsgvds (3)

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !