FAQs

FAQs

Q1.What është moq?

A: Për shishe dhe kapele moq është 1pack (100pcs), për dore pincë moq është 1pcs, për moq shiringë filtri është 1pack (100pcs)

Q2.Can ju ofrojnë shërbim OEM?

A: Po, kishim tashmë e bëjmë shërbim OEM për më shumë se dy botë markë e njohur në zonën e kromatografisë.

Q3.What është standardi ngarkuar për Mostrat?

A: 1) për bashkëpunimin tonë të parë, mostër të lirë do të jetë të sigurojë blerësi përballojë koston e transportit detar.
2) për të konsumatorëve tanë të vjetër, ne do të dërgojë mostër e lirë, edhe pse mostër të re harton, kur kanë stoqe.
3) datën e dërgesës Mostra është brenda 24 deri në 48 orë, në qoftë se kanë rezervat; Design Customer është rreth 3-7 ditë.

Q4.How të luajë rendit ose të bëjë pagesën?

A: Proforma Fatura do të dërgohet para pas konfirmimit ose mënyrë së bashku me infomations tona bankare.
Paguajnë nga T / T, Westren Bashkimit ose Alipay.

Q5. Si për të konfirmuar cilësinë e produktit para vendosjes së porosive?

A: Pas prodhimit, të gjithë artikujt janë dorëzuar në qendër QC, vetëm produktet e kualifikuar mund të jetë nxjerrë në
procedurën e ardhshëm. Ndërkohë, ju jeni të mirëpritur të kërkoni për mostrat e lirë.


WhatsApp Online Chat !