Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

Zhejiang Aijiren, Inc.

u themelua në vitin 2007

Zhejiang Aijiren Technology, Inc është një furnizues global të jetës shkencës, kimisë, konsumit laboratorike, etj Produktet tona kryesore janë të lartë të performancës kromatografi të lëngshme dhe gaz kromatografi konsumit të tilla si kromatografi Autosampler shishe me mbylljet, fut, pincë dhe shiringë filtra, etj; konsumit të ujit Analiza të tilla si epruvetat cod.

Zhejiang Aijiren Technology, Inc. kanë qenë të furnizuar me më shumë se 70 vende, mbulon më shumë se 2000 klientëve në të gjithë botën. 120 punëtorë, 100,000 Class Room pastrim, ISO, GMP & Bureau Veritas certifikuar, kjo është se si do të vazhdojmë cilësi të lartë dhe çmime konkuruese për klientët globale me vlerë.

Kulturën e ndërmarrjes "Cilësia e parë, dhe të japë një të përsosur." Nxitja e Aijiren të lëvizin vazhdimisht, dhe ajo gjithashtu mbështesë Aijiren për të bashkëpunuar dhe innovation.It është angazhimet tona të biznesit që premtojnë për të ofruar produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të mirë për klientët tanë. "Vazhdimisht zhvillimin e produkteve të reja për të kënaqur nevojat e përdoruesve" është qëllimi ynë përfundimtar. Kompania jonë është e gatshme për të eksploruar tregun madhe të Kinës dhe vendeve të huaja, dhe të kërkojë zhvillimin e përbashkët në fushën e re të punës. 70 për qind e produkteve janë shitur në Evropë dhe në tregun rondelë Shteteve të Bashkuara. Përmes më shumë se dhjetë vjet të zhvillimit dhe përpjekjeve, shkëmbimit dhe bashkëpunon me shumë departamente teknologji shkencore brenda dhe jashtë vendit, ne kemi zhvilluar me sukses lloje të ndryshme të shishe autosampler të përdorura posaçërisht në laborator dhe analizë të industrisë. Ne mund të sigurojmë qepur me porosi laboratorike konsumit produkte me cilësi të lartë për klientët në të gjithë botën, të cilat mund të ju ndihmojë të pushtuar sfida më parë kur bën eksperimente në laborator.

about_pic3

", Risi Solidariteti"

është besimi dhe misioni i Aijiren, dhe ajo është themeli i zhvillimit tonë. 

Mirë se vini për të vizituar dhe të bashkëpunojnë!

about_pic6
about_pic4
about_pic5

WhatsApp Online Chat !