FAQs

FAQs

Q1.What punika MOQ?

A: Kanggo bokor & huruf MOQ punika 1pack (100pcs), kanggo tangan crimper MOQ punika 1pcs, kanggo suntikan Filter MOQ punika 1pack (100pcs)

Q2.Can sing nyedhiyani layanan OEM?

A: Ya, kita wis nglakoni layanan OEM kanggo Brand misuwur luwih saka rong donya ing wilayah chromatography.

Q3.What iku daya standar bab Samples?

A: 1) Kanggo kerjasama kita kawitan, sampel free bakal nyedhiyani panuku saged biaya kapal.
2) Kanggo customer lawas kita, kita bakal ngirim sampel free, malah sanadyan sampel designs anyar, nalika duwe saham.
3) tanggal pangiriman Sample ing 24 kanggo 48 jam, yen duwe saham; Desain Customer kira 3-7 dina.

Q4.How lintang supaya utawa nggawe pembayaran?

A: Proforma Invoice bakal dikirim pisanan sawise konfirmasi utawa supaya bebarengan karo infomations bank kita.
Mbayar T / T, Westren Union utawa Alipay.

Q5. Carane konfirmasi kualitas produk sadurunge manggonke pesenan?

A: Sawise produksi, kabeh artikel sing dikirim menyang pusat QC, mung produk qualified bisa nerbitaké kanggo
prosedur sabanjuré. Kangge, Panjenengan olèh kanggo nyuwun conto free.


WhatsApp Online Chat !