Gambar Company

Gambar Company

Zhejiang Aijiren, Inc.

didegaké ing taun 2007

Zhejiang Aijiren Technology, Inc punika Supplier global gesang-ilmu, kimia, Consumables laboratorium, lan sapiturute produk utama Kita kinerja dhuwur chromatography Cairan & gas chromatography Consumables kayata kromatografi Autosampler Vials karo nutup, sisipan, crimper lan suntikan saringan, etc; Consumables analisis banyu kayata tabung test iwak kod.

Zhejiang Aijiren Technology, Inc. wis nyediakke kanggo luwih saka 70 negara, kalebu luwih saka 2000 pelanggan kabeh ndonya. 120 buruh, 100.000 kamar cleaning kelas, ISO, GMP & Bureau Veritas certificated, iki kepriye supaya kualitas dhuwur lan prices competitive kanggo pelanggan rego global.

Ing budaya perusahaan saka "Quality pisanan, lan menehi sampurna." ningkataké The Aijiren kanggo mindhah persistently, lan uga ndhukung The Aijiren kanggo kerjo bareng lan innovation.It iku kesepakatan kita bisnis kang janji kanggo nyedhiyani produk kualitas lan layanan apik kanggo kita pelanggan. "Terus ngembangaken produk anyar kanggo gawe marem kabutuhan pangguna" goal pokok kita. Our company gelem njelajah pasar-akèhé saka China lan negara manca, lan ngupaya pembangunan umum ing lapangan anyar karya. 70 persen saka produk sing didol kanggo Eropah lan pasar nesu Amerika Serikat. Liwat luwih saka sepuluh taun pembangunan lan efforts, exchanging lan kolaborasi karo akèh departemen teknologi ngelmu ing ngarep lan luar negeri, kita kasil dikembangaké macem-macem jinis bokor autosampler khusus digunakake ing laboratorium lan analisis industri. Kita bisa nyedhiyani laboratorium produk Consumables Ngatur-digawe kanthi kualitas dhuwur kanggo klien kabeh ndonya, kang bisa mbantu digdaya tantangan ing advance nalika nggawe nyobi ing laboratorium.

about_pic3

"Roso seduluran, inovasi"

punika yakin lan misi saka Aijiren, lan minangka pondasi pembangunan kita. 

Welcome to visit lan kerjo bareng!

about_pic6
about_pic4
about_pic5

WhatsApp Online Chat !